Over mij - Kitscoach.nl
5
page-template-default,page,page-id-5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Over mij

Mijn naam is Kitty Sanders, samen met mijn man en kinderen woon ik in Oldenzaal.

In 2016 wilde ik het anders doen. Na een ruime periode steeds meer onrust te voelen over wat ik nu graag wilde, besloot ik mijn baan op te zeggen. Ik werkte als administratief medewerkster waar ik in was gerold, maar wilde graag met kinderen en volwassenen gaan werken.

 

In 2005 heb ik mijn SPW-diploma gehaald, maar door verder al mijn energie in mijn sportcarrière te stoppen, heb ik geen maatschappelijke carrière opgebouwd. Daarom besloot ik dit toen op mijn 36e alsnog te doen. Ik kwam terecht bij het Atma Instituut voor coachopleidingen en besloot me in te schrijven voor de opleiding tot kindercoach. Het mooie aan coachen vind ik dat het kind met mijn hulp zelf met een oplossing komt door zijn eigen hulpbronnen aan te boren die iedereen in zich heeft. Geen etiketjes, geen plan, maar meegaan met wat er is!

 

Tijdens mijn studie werd ik gevraagd om les te geven bij SportTime, een sportcentrum in wijk De Essen in Oldenzaal en ben ik een cursus Chilates gaan volgen (een combinatie van pilates en yoga, een body-mind inspanning-ontspanning formule die perfect aansluit in onze huidige samenleving met overmatige stress, overvolle agenda’s en ziektes). Inmiddels geef ik hier ook poweryoga.

Via een studiegenoot leerde ik Chill Skills kennen en bleek voor mij de ideale combinatie van mijn leservaring bij SportTime en mijn kennis als kindercoach.

 

Je kunnen ontspannen en hier ook de tijd voor nemen is belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en het beste uit jezelf te halen.

 

Naast deze lessen begeleid ik kinderen ook in een individueel traject om obstakels uit de weg te ruimen. Met gesprekstechnieken, diverse tools, coachkaarten en meer gaan we samen op zoek naar oplossingen en/of handvatten om met bepaalde situaties om te gaan. Naast kinderen kunnen ook ouders bij mij terecht voor coaching bij datgene waar ze tegenaan lopen.

 

Ik hoop je gauw te ontmoeten.

 

Groetjes Kitty!