Aanbod - Kitscoach.nl
7
page-template-default,page,page-id-7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Aanbod

Chill Skills

 

Chill Skills is ontwikkeld om jongeren te helpen zich zelfverzekerder te voelen, ontspanningstechnieken aan te leren, beter om te gaan met hun emoties en een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Elke sessie bevat ontspannings- en ademhalingsoefeningen, onderlinge massage, mindfulness en visualisaties. Daarnaast bespreken we onderwerpen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8.

Kosten: 67,50 euro voor 8 lessen

Deelname: 3 – 6 kinderen

Vrijdagmiddag 16:00 – 17:00 uur

Dinsdagmiddag 15:00 – 16:00 uur

SportTime, Bentheimergraven 7, Oldenzaal

Individueel ook mogelijk!

Individuele coaching

 

Waar loop jij of je kind tegenaan? Gaat het om weinig zelfvertrouwen, heb je last van spanning of moeite om met je emoties om te gaan? Misschien heb je buikpijn waarvan je niet weet waar het vandaan komt of wil je weten wat je kwaliteiten zijn? Aan de hand van gesprekstechnieken, visualisaties, diverse oefeningen en tools gaan we hier samen mee aan de slag.

Wil je weten of ik je kan helpen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We gaan dan samen kijken of we een klik hebben en wat ik voor jou of jullie kan betekenen.